جستجو در مقالات دانشگاهی و کتب استادان دانشگاه فردوسی مشهد
صفحه اصلی
لیست مقالات استادان
جستجو های اخیر
بیشترین جستجو
تماس با ما
بازگشت به فرم جستجو »
نمایش نتایج جستجو برای
کلمات کلیدی: شیره خرما
موارد یافت شده: 1
1 -
تأثیر جایگزین های چربی بر ثبات امولسیونی و ویژگی های حسی مخلوط ارده کم چرب - شیره خرما (حلوا ارده کم
(چکیده)
لینک های پیشنهادی
سایت اصلی دانشگاه فردوسی مشهد
سایت خبری دانشگاه فردوسی مشهد
بانک مقالات همایش های دانشگاه
سایت خبری مرکز دانلود
30 جستجوی اخیر
بهنام رحیمی
مهندسی متالورژی و مواد
آنتوسیانین
عباسی
adiponectin
resistin
نیکل
پورایوبی
علی مخدومی
تجارت الکترونیک
داده کاوی
غلامرضا لشکری پور
مهندسی شیمى
shahsavand
محسنی
ماکارونی
تربیت بدنی و علوم ورزشى
غنی سازی
ماکارونی
زانو
drainage
اخلاق حرفه ای
وفاداری مشتریان
حیوانات
حیوانات
ماکروویو
معماری
پارامتریک
مهندسی کامپیوتر
مهندسی کامپیوتر